Snart 17 mai!!

Nå er det snart 17 mai og det er veldig viktig for meg å ha det pent utenfor huset til da :-) Så målet mitt har jo vært å klare å sette på ny kledning på frontveggen, få lagt noe pukk foran og plantet noen blomster

Jeg har fortsatt med å rive gammel kledning i dag og satt på papp på kortveggen. Pappa kom senere og hjalp meg med lektene og den nye kledningen. Så litt fremskritt har jeg fått i dag også!

Det blir jo fint? :-) Storfornøyd! Mamma var så hjelpsom og kjørte og hentet flere materialer for meg i går da Tommy eksmannen hjalp meg med verandadøren og det siste vinduet :-) Så nå er alt byttet ut. Var helt utrolig fantastisk å få vekk siste rest av de grønne vinduene…

I morgen blir det vel å kle ferdig veggen og rive resten av front veggen. Så har pappa tatt ut en ferie dag til torsdag for å hjelpe meg!! Da kommer han tidlig og det synes jeg er enestående og snilt av han :-) Så ting ser lyst ut til 17 mai! Også kommer jo skadedyrkontollen til torsdag…så er spent på den!!

Så nå skal jeg se ferdig MGP! Hadde gledet meg veldig, for i fjor synes jeg det var mange fengende og bra bidrag. I år er det helt tragisk…virkelig!! Får håpe det tar seg opp ;-)

Ha en fortsatt fin kveld :-)

Om Ann Christin

Ei jente på 34 år som nettopp har kjøpt seg hus alene med sine 2 barn :-) Det er akkurat det min blogg vil handle om... min vei mot drømmehuset mitt, og alt strevet med å renovere det før innflytting ;-)
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Snart 17 mai!!

  1. robert johannessen sier:

    Blir jo rene huset det jo,,så flink du er,,-))
    Tusen takk Robert :-) Ja det blir fint? :-D